Местни избори - 2019
Живко Табаков: Дадох гласа си за спирането на корупционните практики в обществените поръчки
TразмерT

Георги РУСИНОВ

 

Кандидатът за кмет на Бургас от ДБГ Живко Табаков упражни правото си на вот в СУ „Димчо Дебелянов“. Пред репортери той заяви, че гласува първо и най-важно за спирането на корупционните практики в обществените поръчки.

„Гласувам още и за изравняване стандарта на живот на всички населени места в общината, както и кварталите и комплексите. За по-голяма ефективност на местното самоуправление и конкуренция при взимане на решенията. Един от най-важните органи, който кове законите е Общински съвет, а кметът на общината трябва да изпълнява решенията му. Единствено и само синхронът за добра работа между тези две институции ще е от полза за Бургас. В следващия вариант е важно да има повече градивност и диалог. Надявам се бургазлии да осъзнаят това нещо и всеки да гласува за промяната на Бургас“, обясни Табаков.

В секцията, в която кандидатът за кмет гласува имаше 54 души, които до 10:00 часа бяха упражнили правото си на глас. Председателят заяви пред наш репортер, че вотът протича нормално и, че по традиция очакват активизиране след 13:00 часа.

 

Очаквайте информация и относно първия сигнал, който ДБГ подават днес към ОИК!

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Ето и точните резултати от снощните балотажи
ГЕРБ взе и Китен
Село Дебелт ще има нов кмет
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.