Крими
Жена падна в автобус, други две бяха блъснати докато пресичат
TразмерT

Жена падна в автобус, а други две са били блъснати, докато пресичат. Това показва полицейската хроника в частта й за пътни инциденти.

На бургаската улица „24-ти Приморски пехотен полк“, в района до блок 41 в комплекс „Лазур“, в посока центъра, автобус „Соларис Урбино“, управляван от 57-годишен мъж от Ахелой набил внезапно спирачки. В резултат на това на пода паднала 75-годишна бургазлийка. Жената е с контузия на главата, но е без опасност за живота. Прегледана и е отказала да бъде хоспитализирана.

38-годишен бургазлия е блъснал 78-годишна пешеходка от Бургас, която неправилно пресичала на кръстовището на бургаските улица „Славянска“ и „Св. Св. Кирил и Методий“. Тогава мъжът с „БВМ 530“ я блъснал докато правил ляв завой. В резултат на удара тя е с фрактура на дясното рамо, прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

В района на бургаската улица „Иван Богоров“ до магазин „Болеро“ пък неустановен до момента автомобил е блъснал движещата се по пътното платно 72-годишна пешеходка от Бургас. Жената е с контузия на раменна става, контузия на лявото коляно и сътресение на мозъка. Тя е настанена за лечение в УМБАЛ-Бургас, но е без опасност за живота.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Прокуратурата проверява ромски изпълнения в Победа
Криминално проявен обра старица в Меден рудник
Пребиха и ограбиха възрастен в поморийско село
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.