Айтос
Засаждат дръвчета на реновираните айтоски улици
TразмерT

 45 дръвчета вече красят   улица „Стефан Караджа"

Нови 45 дръвчета от вида лиродендрон, като тези, които бяха засадени преди няколко месеца на улица „Димитър Зехирев", вече ще красят и перфектно ремонтираната улица „Стефан Караджа" в Айтос, видя обективът на „Народен приятел“. Засаждането на дръвчетата е по общинския проект за реконструкция и рехабилитация на уличната мрежа в Айтос, на стойност 2 млн. лв.

Ще припомним, че по проекта основно се рехабилитират близо 6 км улична мрежа в града. Проектът включва седем основни градски артерии - - улица «Цар Освободител», улица «Стефан Караджа», улица «Димчо Карагьозов», улица «Панайот Волов», улица «Паскал Янакиев»,улица «Васил Левски», улица «Станционна».

През тази седмица засаждането на дръвчета ще продължи по вече реновираната улица "Панайот Волов". Общинските работници ще засаждат дръвчета и там където са премахнати изсъхналите по улица "Станционна" и улица "Васил Левски". Проектът предвижда и нови дръвчета по улиците „Цар Освободител", „Паскал Янакиев" и „Димчо Карагьозов", след ремонта на уличните и тротоарни настилки.

Новината беше посрещната с огромно одобрение в социалните мрежи. Не бяха малко айтозлии, които подкрепиха очакването хората да полагат грижи докато дръвчетата израснат. „Така въздухът в Айтос ще е още по чист. Браво на поръчители и изпълнители!", изрази общото мнение на местните Николай Колев в една от айтоските фейсгрупи.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Васил Едрев: Нека стартираме заедно кампанията „Купи и дари“ във всеки магазин
Кадрови проблем в Айтос, трима напускат болницата
Айтозлия оглавява новия Национален експертен щаб за коронавируса
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.