Крими
Задържаха бургазлии, отмъкнали и продали челен товарач
TразмерT

Двама бургазлии на възраст 56 и 65 години са установени, като извършители на обсебване на скъпоструваща строителна техника – челен товарач на стойност около 70 000 лв. Строителната машина е собственост на трето лице, което преди няколко месеца я оставило за съхранение в частен имот, разположен на 5-ти километър, стопанисван от единия от задържаните.

При завръщането си в Бургас собственикът на товарача поискал да си го прибере, но констатирал липсата му и след неколкократни разговори с бургазлията с цел установяване на местонахождението на товарача, алармирал полицейските служители за липсата на скъпоструващата строителна техника.

В резултат на бързите полицейски действия, предприети от служители на отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и със съдействието на Пето Районно управление – Бургас, е установено, че товарачът е продаден в Шумен за сума, значително по-малка от пазарната му стойност на лице, неподозиращо, че машината не е собственост на продаващите я и е предмет на престъпление. Товачарът е иззет и ще бъде върнат на собственика.

По случая е образувано досъдебно производство.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Потвърдиха присъдата на Атанас от Карнобат, прегазил братовчедка си
Спипаха бургазлия с метамфетамин
Верижна катастрофа на бургаско кръстовище
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.