Руен
За над милион лева: Подновяват улици в Руен и три от селата в общината
TразмерT

Георги РУСИНОВ

 

В Руен и три от селата в общината – Дъскотна, Преображенци и Вресово ще бъдат подновени улици, показа репортерска проверка на „Черноморски фар“. Общината е обявила обществена поръчка за целта. Прогнозната стойност е от 1 073 250.36 лева, без ДДС.

В обхвата на обществената поръчка се включват дейностите: изкопни работи, разваляне на съществуващата асфалтобетонова настилка, както и на трошенокаменната такава, разкъртване на бетонови бордюри и водещи ивици, демонтаж на съществуващите пътни знаци, асфалтови работи, хоризонтална маркировка на пътните участъци, доставка и монтаж на нови тръбни стойки за пътни знаци и нови такива, ревизия,  ремонт и повдигане на съществуващи ревизионни шахти, изграждане на дъждоприемни шахти и привързване към съществуващата канализационна мрежа.

В Руен 193 метра от улица „Първи май“ ще бъде ремонтирана, 175.51 метра ще е ремонтът на улица „Пирин“. В село Дъскотна ще бъде обновена улица „Димитър Талев“ – 205.50 метра от нея. В Преображенци ремонтите на две улици ще обхванат общо близо 700 метра. Последният обект е в село Вресово. 279.67 метра от улица в населеното място ще бъдат ремонтирани.

Крайният срок за подаване на документи за участие е 17 октомври тази година.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Исмаил Осман: Има паника в село Добромир, пробите още не са потвърдени
Делян Пеевски дари 5000 лева на УМБАЛ-Бургас
Кметовете в Руенско правят списъци на хора, които желаят маски
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.