Любопитно
VRAY с изцяло променен облик и най-новите предложения в света на електронните джаджи
TразмерT

В унисон със затоплящото се време и настъпването на пролетта, vraybg.com реши да изненада своите клиенти с изцяло нов дизайн и неповторима визия.

Vraybg.com е посещаван и предпочитан магазин за електронни джаджи за дома, мобилни и смарт аксесоари, както и най-новото в света на дифузерите от последно поколение. Новият дизайн и разширеното съдържание ще изненадат както настоящите, така и бъдещите клиенти и ще им дадат широк избор от продукти и решения за дома и офиса.

Какво предлага VRAY?

VRAY продължава да предлага последните новости на пазара на джаджи за дома и офиса.

Компютърни аксесоари – тук ще намерите голямо разнообразие от USB флаш памети, клавиатури, мишки, подложки за мишки, слушалки и всякакви други аксесоари за вашия компютър, от които може да имате нужда.

Аксесоари за конзоли  - ако сте почитател на PS4 и Xbox,  VRAY е мястото, където ще откриете най-новите аксесоари и периферия за тези популярни конзоли. От безжични клавиатури, вертикални стойки и докинг станции до чанти и раници, vraybg.com предлага едни от най-качествените продукти на пазара.

Мобилни аксесоари – Bluetooth слушалки, зарядни и кабели за смартфони, както и стойки за удобство при използването им.

Смарт сектор  - в раздела за Смарт джаджи ще откриете разнообразие от смарт гривни и часовници подходящи дори за най-претенциозния вкус.

Дифузери и аромотерапия– всеки любител на ароматерапията ще открие огромен избор от дифузери и овлажнители на достъпни цени – от дифузер за ароматерапия с етерични масла до такъв с Bluetooth технология.

Обновеният Vraybg.com е на ваше разположение и обещава да направи пазаруването ви онлайн бързо и приятно и изцяло от удобството на вашия дом.

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Скромно начало бележи почитта към светите братя в Бургас
Очаква ни слънчев ден с леки превалявания
Абитуриентка сбъдна мечтата си във време на пандемия
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.