Спорт
Висока сметка за ток на стадион Ефбет Арена потресе общински съветници
TразмерT

Михаил КОЛЕВ

 

Висока сметка за ток на стадион „Ефбет Арена”, бившият „Лазур”, потресе общинските съветници от постоянната Комисия по спорт, деца и младежки дейности към община Бургас. Оказа се, че за изминалия месец сметката за ток е била 4000 лева, разкри председателят на Комисията Йордан Георгиев. Според него и останалите членове това е невъзможно, тъй като на стадиона през януари работили само няколко стаи, а и освен това не е имало провеждане на срещи, които да наложат пускането на осветление. От Комисията ще поискат да им бъде предоставена справка, за да видят защо е толкова голяма сумата.

Предстои и да бъде организирана в най-скоро време среща между борда на директорите на „Нефтохимик” и представители на Комисията по спорт, деца и младежки дейности. На нея ще бъде представен финансовият отчет от ръководството на „шейховете“ за 2019 година, както и ще се коментират евентуални промени в борда на директорите в бургаския клуб.

На въпросната среща ще бъде дискутирана и темата за новата наредба за лиценз на професионалните клубове, изготвена от БФС, заради която на „Нефтохимик“ ще се наложи да извърши допълнителни разходи.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Обявиха волейболния Нефтохимик за служебен шампион!
Удължиха принудителната почивка в Нефтохимик
Бургаски клуб по водни спортове стартира кампания Аз тренирам вкъщи
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.