Крими
Възрастен бургазлия се самоуби, синът му го откри
TразмерT

71-годишен бургазлия се е самоубил в гаража си на улица „Александър Стамболийски“ 76, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Бургас. Тялото е открил синът му. Бащата излязъл ден по-рано около 14:00 часа като заявил на близките си, че ще търси авторемонтна работилница за отстраняване на повреда на автомобила си „Нисан Микра“.

До момента на откриване на тялото близките не са разполагали с информация относно местонахождението на възрастния човек. Дори бяха публикували публикации във фейсбук групи с цел намиране на информация за него.

При извършения оглед на местопроизшествието е констатирано, че се касае за самоубийство, осъществено чрез свързване на ауспуха на автомобила с прозореца на купето и включване на двигателя на „Нисан”-а с цел отделяне на въглероден двуокис. При извършения допълнителен оглед е установено, че паралелно с това възрастния човек се самопрострелял в областта на главата със самоделно направен пистолет.

Тялото на 71 годишния бургазлия е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина” при УМБАЛ - Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Бургазлия издирван от Италия за 11 престъпления остава в ареста
Разбиха нарколаборатория в средецко село
Делото за убийството на Мастара приключи с оправдателни присъди
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.