Малко Търново
Въвеждат вечерен час в Малко Търново
TразмерT

Въвежда се вечерен час за всички жители, посетители и гости на Община Малко Търново, считано до отмяна на извънредното положение – от 21:00 часа (вечер) до 07:00ч. (сутрин), като ограниченията не се отнасят за лицата пряко ангажирани в организацията и дейностите по борба с разпространението на COVID-19, както и за лицата работещи на сменен режим на работа. Това стана ясно след проведеното заседания на Общинския кризисен щаб в малката Община. Информацията постави на стената си в социалната мрежа кметът Илиян Янчев.

До отмяна на извънредното положение в страната новото работно време за хранителните магазини на територията на общината ще бъде до 21:00 ч . предвид въвеждането на лятното часово време, е друго решение на щаба.

Контрола по изпълнението и спазването на тези и предходните мерки за ограничаване на опасността от разпространение на COVID – 19 е възложен на РУ- Малко Търново.

Във връзка с предварително проведени разговори с Териториално поделение на Български пощи ЕАД – гр. Бургас  за раздаване на пенсиите от 7 до 14 април, за да се избегне струпването на хора  от общинската администрация в Малко Търново поемат ангажимент който желае да му бъде доставена пенсията у дома от служител на пощата. За целта пенсионерът  трябва да се обади на телефон 05952/30-21 или 0878115559 до 06 април, до 12:00 ч.

Който желае да упълномощи свое дете или съпруг/съпруга да получи пенсията му на гише - може да попълни пълномощно - бланка, като същата може да се получи от офиса за обслужване на граждани към общината, да се  изтегли от профила на кмета Янчев или да му се достави на адрес. За доставянето до адрес - записване на тел. 05952/30-21, 0878115559 до 03.04.2020, 17.00 ч. Пълномощното се използва еднократно за месеца и не се заверява нотариално.

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
18-годишен блудства с 92 годишна баба в странджанско село
Прокурори и комисар на крака при жена, жертва на грабеж
Въвеждат вечерен час в Малко Търново
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.