Бизнес
Въпреки минусите на „Хляб и хлебни изделия“, „Бургаски пазари“ е на печалба от 100 хиляди
TразмерT

Георги РУСИНОВ

 

Въпреки сериозните минуси, които „Бургаски пазари“ пое с вливането на вече несъществуващото дружество „Хляб и хлебни изделия“ към тях, то общинското дружество е на печалба от 100 хиляди лева за изминалата 2018-а година. Управителят на „Бургаски пазари“ Живко Панайотов неведнъж изразяваше увереността си, че ще излязат на печалба и ето, че това се случва. В годините те се доказаха като едно от най-добре работещите и печеливши общински предприятия. Към „Бургаски пазари“ през годините се вливаха и други предприятия и въпреки това, те оставаха на печалба.

Радостна новина за чакащите пари от „Хляб и хлебни изделия“ е, че „Бургаски пазари“ вече са започнали да разплащат задълженията на несъществуващото предприятие. Това потвърди дори инж. Петко Драгнев, управител на „Бургасбус“. Той доволно коментира, че от доста време са чакали  транш от 80 хиляди лева, които тези дни вече били преведени по сметката на превозвача.

Председателят на комисията по транспорт Диян Димов изрази надеждата си „Бургаски пазари“ да продължи да е на печалба и занапред.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Разрешават провеждането на конгреси и семинари
Лозарите са разколебани дали да берат „на зелено“
Сушата удари пшеницата в региона
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.