Царево
В Царево ще гледат премиерата на „Игри на волята“ на голям екран
TразмерT

Жаклин НОТЕВА

 

На връх Съединението на България – 6-и септември жители и гостите на Царево ще имат възможността да гледат на голям екран как започва цялото приключение на предаването „Игри на волята“. Това ще се случи на Морската сцена в града. На премиерата ще е и водещата Александра Сърчаджиева.

Ексклузивната прожекция е с вход свободен и се осъществява с подкрепата на Община Царево, която оказва съдействие на продукцията през целия период на снимки.

„Първият епизод е изцяло заснет в Царево. Това е и една от причините да направим тази прожекция, защото е начин да благодарим на всички хора от града и региона, които ни помагаха през месеците на снимки. Освен това, очакваме да има и много гости на града, за които съм сигурен, че ще е любопитно да видят старта ни на голям екран, а след това ако решат да се разходят по местата на снимки“, споделя Никола Тупарев, продуцент от „Олд Скуул“
Дългоочакваният старт на приключенското състезание „Игри на волята: България“ ще бъде в петък, 6-ти септември. Точно в 20:00 часа зрителите на NOVA ще се запознаят с неговите невероятни участници, ще чуят от самите тях мотивацията им да се включат в шоуто.

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Мазутени петна се появиха в морето край Синеморец
Търси се концесионер за „Малък плаж – Лозенец“
В Царево отбелязаха Деня на Тракия при мерки за сигурност
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.