Айтос
В Айтос!Офицери от запаса на конкурс за най-добро вино
TразмерT

Виното на подполк. о.з. Стоян Стоянов - най-пивко

Конкурс за най-добро вино, собствено производство, организираха в навечерието на празника Трифон Зарезан Военен клуб - Айтос с началник Иван Иларев и Съюзът на офицерите и сержантите от запаса и резерва - СОСЗР - Айтос с председател Ончо Ончев.

Бяло, розе и червено вино, произведено от грозде от личните им лозя, донесоха на 13 февруари в клуба на Съюза 25 айтозлии. Комисия дегустира вината пред участниците и единодушно присъди първото място на подполк. о.з. Стоян Павлов Стоянов. Второто място заслужи полк.о.з. Васил Тенчев, на третото се нареди подполк. о.з. Данаил Мильовски. Победителите получиха почетни грамоти от Иван Иларев и Ончо Ончев, с аплодисменти и пожелания за още по-пивки вина от новата реколта.

Преди дегустацията, подполк. о.з. Стоян Стоянов, като земеделски производител и опитен лозар и винар, демонстрира „лабораторно" как се зарязват лозята.

Празненството продължи до късно с вино и спомени, членовете на съюза и техните гости вдигаха наздравици за берекет, за здраве и за доброто бъдеще на българската армия.

НП

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Кметовете на Айтос и Руен, заедно с д-р Парушев, на среща с руенските училища
Васил Едрев: Нека стартираме заедно кампанията „Купи и дари“ във всеки магазин
Кадрови проблем в Айтос, трима напускат болницата
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.