Приморско
Ученици от Приморско помагат с концерт за лечението на Симеон
TразмерT

Георги РУСИНОВ

 

35-годишният Симеон Сираков от Приморско се нуждае от спешна финансова помощ за лечението си. Благородната кауза обедини целия морски град и парите за операцията му бяха събрани. Мъжът е успешно опериран преди дни, но сега се нуждае от допълнителна финансова помощ за лечението си. С помощта на общината, съгражданите му събраха необходимите 45 хиляди лева за операцията в много кратък срок.

Сега обаче на Симеон предстои курс по лъче и химиотерапия, заяви пред „Черноморски фар“ сестра му Деси. За целта на семейството са необходими 10 хиляди евро. Средствата трябва да бъдат събрани за около 10 дни, за да може Симеон да започне лечението.

„Предстои да се прибере в Приморско в края на седмицата, но на 8-ми април трябва да замине отново“, каза сестра му Десислава. Лекарите дават надежда, че младият мъж може да се излекува напълно.

Утре в Приморско ще се състои благотворителен концерт под наслов: „Да дарим с присъствието си здраве!“. Учениците от СУ „Н. Й. Вапцаров“ и техните учители канят всички хора с добри сърца да подкрепят каузата им в помощ на Симеон. В концерта ще участват вокална група „Морски звездички“, училищна група „Комиците на Приморско“, призьорите от „Деня на таланта“, ДТС „Приморче“, Танцов клуб „Съншайис“, ФТК „Перла“.

Може да помогнете на Симеон чрез откритата дарителска банкова сметка в Уникредит Булбанк:

 

IBAN BG53UNCR70001523523505
Симеон Костов Сираков

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Приморско отбелязва празника си по нестандартен начин
Отварят детските градини в Приморско на два етапа
Първите билбордове с реклама за Приморско и Китен вече са на АМ „Тракия“
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.