Средец
Тони Димитрова и Николина Чакардъкова ще забавляват жителите на Средец за празника им
TразмерT

Светлин СВЕТЛЕВ

Тони Димитрова и Ева Найденова, както и Николина Чакардъкова ще са кулминацията в празничния концерт на Средец утре. Тържествата на Средец са вече цял месец, но събота и неделя е тяхната кулминация.

Сутринта в 9 часа бяха  издигнати знамената на България и ЕС на площада в центъра на града. Половин час по-късно започна тържествената сесия на Общинския съвет,  бяха  положени цветя пред паметника на Продан Гарджев, очаква се да бъде даден старт на XIV-ия Национален турнир по свободна борба „Продан Гарджев“.

Вечерта в 19 часа започва празничният концерт, като първо на сцената ще се качат децата от ТГ „Странджанско венче“ - лауреати от конкурс в Охрид, след тях ще се изявят ТФГ „Пъстроцветки“, лауреати от същия конкурс и формация „Искрици“.

По традиция кметът на общината Иван Жабов ще поздрави жители и гости, след което ще започне концертът на Тони Димитрова и Ева Найденова и Николина Чакардъкова.

Сред официалните гости, които се очаква да пристигнат е кметът на турския град Визе, с който Средец работи по проекти по Трансгранична програма.

В неделя на 22-ри е ралито „Гимхана“.

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Раздадоха маски на пенсионери в Средец
В Средец сформираха комисия срещу COVID-19
Тарикати от Средец се изхитриха и влизат по черни пътища в Бургас
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.