Любопитно
Тоалетната хартия като средство срещу скуката
TразмерT

Михаил КОЛЕВ

В дните, когато всеки един от нас стои предимно затворен у дома си, спазвайки стриктно заръките на здравното министерство заради условията на извънредно положение, всеки малко или много търси начини как да разнообрази ежедневието си. Едни от най-„потърпевши” са спортистите, които свикнали да водят активен физически начин на живот, сега трябва да стоят затворени между четири стени. И докато в Англия местен футболист реши да прелюбодейства със своята балдъза, то Слава Богу, засега неговите колеги от България не са стигнали до такива действия. За сметка на това обаче родните футболисти, луднаха по един доста нетрадиционен метод в борбата срещу скуката. В него участва любимият и търсен в големи количества продукт сред българина през последната седмица, а именно тоалетната хартия.

Играта е следната – взима се едно руло тоалетна хартия и с него се правят „крачета”, като опитът бива записан на видео, качен в социалните мрежи, а авторът трябва да предизвика свои приятели. Началото бе дадено от бившия национал Мартин Петров, който провокира същото да направят две други звездни имена – Димитър Бербатов и Стилян Петров, които откликнаха на щурата му идея. Освен тях редица други футболисти –бивши и настоящи такива, също решиха да пробват и покажат колко „крачета” могат да направят с импровизираната топка.

В Бургас манията също навлезе с пълна сила, като тя тотално завладя хора, свързани с „Черноморец”. Да покажат умения с руло тоалетна хартия в крака се включиха президентът на клуба Костадин Марков, общинският съветник и член на УС на клуба Станимир Апостолов, редици играчи, треньори и деца от юношейските формации на „акулите”, както и привърженици на бургаския тим. Всички те бяха вдъхновени от шефа на школата Илиян Илчев, който даде началото сред представителите на „Черноморец”

„Правим го за забавление и за малко разнообразие в ежедневието ни. Заигравката с тоателната хартия е добра, имайки предвид гледките от последно време, когато много наши сънародници препълниха своите колички в големите хипермаркети именно с този продукт”, заяви футболист на „акулите”

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Следим и през телефона си поставените под карантина
Бургазлийка в Лондон: Имах билет за прибиране, но се отказах, за да предпазя родителите си
Три котешки лемура се родиха в бургаския зоопарк
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.