Созопол
Спрягат Пинелов за шеф на Общинския съвет в Созопол
TразмерT

Силвия ШАТЪРОВА

Георги Пинелов от МИР е евентуалният нов председател на Общинския съвет в Созопол. „За постове не сме говорили, срещи още не сме имали, няма още нищо официално в тази посока“, заяви той пред „Черноморски фар“. Вчера и днес се водят разговори със спечелилия изборите Тихомир Янакиев от БСП.

„Фактите показаха, че политическият труп не съм аз, а е Рейзи. Нормално е да го боли“ - така отговори Георги Пинелов за бившия кмет Панайот Рейзи, който в нощта на балотажа заяви по негов адрес, че е „политически труп“.

Изказването му беше минути преди да дойдат официалните резултати и да стане ясно, че ГЕРБ губят втория тур в Созопол. „Очарован съм от отношението на созополчани и черноморци на изборите“, каза Пинелов.

„Работата в Общинския съвет ще бъде доста трудна“, прогнозира още Пинелов, защото в лицето на опозицията имат бивш кмет и бивш председател на Общински съвет – Панайот Рейзи и Красимира Германова.

БСП ще вкара още трима съветници, защото за кметове са избрани водачът на листата Тихомир Янакиев, Росен Деспов - кмет на Черноморец и Румен Димитров - кмет на село Атия.

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Община Созопол подобрява пътната инфраструктура в селата
Вижте как заседава днес Общинският съвет в Созопол
Общинският съвет в Созопол ще проведе редовно заседание при засилени мерки за превенция
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.