Царево
„София ден и нощ“ се мести в Царево
TразмерT

Филмът „Ол инклузив“ тръгва в края на месеца

Весела ГОРАНОВА

От 28 февруари в ефира на Нова телевизия ще се завърти комедията „Ол инклузив“. Кадрите са заснети през лятото тази година в морското градче Царево, каза преди дни продуцентът Краси Ванков, чиято компания „Хидалго“ реализира продукцията. Тя стои зад проектите „Съдби на кръстопът“ и „София ден и нощ“.
Имахме добро партниране  с общината в лицето но кмета Георги Лапчев, допълни още Ванков.

В ролите ще видим Ненчо Балабанов и Елена Атанасова.

„Сценарият е писан в продължение на две години, а диалозите са уникални. За първи път, лично аз, а вярвам и други мои колеги, имахме шанса да снимаме в продължение на два месеца заедно и да живеем като едно голямо семейство заедно на морето. За мен това е формулата на един хубав филм. В него ще видим много приключения, смях и радост, които сякаш сме позабравили в динамиката на забързаното ежедневие. Сериалът ни напомня, че все пак можем да бъдем истински щастливи, обръщайки внимание на най-важното – близките хора до нас и малките неща, които са най-ценни“, категоричен е Ненчо Балабанов, който в „All Inclusive“ е екранна половинка на актрисата Елена Атанасова.

 „В сериала по много интересен начин са преплетени няколко сюжетни линии, които разкриват любовта в различните й възрасти. Проследява се историята на няколко двойки. Те преминават през различни препятствия и преживявания, в които всеки може да се припознае. Детската линия също е много интересна – прекрасни деца играят в сериала и скоро зрителите ще се уверят сами в това“, разкри пред „Нова тв“ Елена Атанасова.

На предпремиерата двамата актьори изпълниха на живо едноименната песен, специално създадена за сериала по текст на Иван Ангелов и музика на Марио Балтаджиев.

Зрителите ще видят в ролите още Любен Кънев, София Маринкова, Йоанна Начева, Силвестър Велячки, Нели Монеджикова, Любомир Бъчваров, Алекс Иванов, Петър Калчев, Димитър Баненкин, Явор Борисов, Елени Декидис, Мирела Карабанчева, Александрия Чальовски, Любомир Димитров, Стефан Георгиев, Алек Чурчич, Халед Канхуш, Виктор Иванов, Красимир Добрев, Живко Сираков, Моника Иванова, Теди Цветкова, Кирил Стоянов и други.

Това е вторият филм през последните месеци, в чийто фокус е  южното градче.

„Пътят на честта“ бе лентата, чийто сюжет се завъртя около Царево и бе заснет там.

В нея Огнян, Кера и малкият им син Мартин – щастливо младо семейство, стопанисва семеен хотел-ресторант в Царево.

В историята имаше дори трафик на бежанци, мистериозно убийство в района на Ропотамо, където е убит шеф на екокомисия, ненавист между братята Огнян и Димитър. Навръх рождения ден на малкия Мартин братята жестоко се скарват, защото Огнян е против нелегалните занимания на Димитър. На следващия ден Огнян отива на лов и не се връща. Търсят го цяло денонощие и го намират прострелян в странджанската гора.

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Мазутени петна се появиха в морето край Синеморец
Търси се концесионер за „Малък плаж – Лозенец“
В Царево отбелязаха Деня на Тракия при мерки за сигурност
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.