Крими
Собственикът на бар Табу натопен от жена, персоналът се отметна от показанията си
TразмерT

Михаил КОЛЕВ

 

Жена е натопила собственика на бар „TABOO” в Бургас Теодор Николов. Това заяви в кулоарите на съда неговата съпруга Димитрина. Бургазлията бе задържан при спецакция в заведението в петък. Той е обвинен, че е склонявал танцьорките към проституция.

„Мария Стефанова е скалъпила тези обвинения. Тя работеше в „TABOO” като управител преди години. Харесваше Теодор и искаше той да се разведе с мен. Двамата не са имали никакви интимни отношения. Тя е като психопат, от онези жени, които като си набележат даден мъж и трябва да го имат. Сега си отмъщава от чиста женска злоба“, допълни Димитрина.

Съпругата на Теодор - Димитрина показва менюто и записаните в него услуги, които предлага бар "TABOO

По нейни думи цялата атака срещу Теодор от страна на Мария е започнала в мига, когато той я е уволнил. След това Димитрина е започнала да получава смс-и със закани за убийство, както и че Мария ще отвлече детето й.

„Няма логика аз като съпруга на Теодор да защитавам един сводник. Това е увеселителен бар. Да, има си компаньонки, стрийптиз, но си има разрешително за тези неща“, каза още тя.

Да бранят обвиняемия в съда бяха дошли част от задържаните и разпитани танцьорки, както и един от хранителите в заведението.

Част от персонала на заведението, които бяха в съда, не пожелаха да бъдат снимани от журналистите

Всички те бяха категорични, че при тях сексуални услуги никога не са се предлагали. Изрично са предупреждавали клиенти, че такъв вид услуга не се извършва, а посетителите можели да избират между питие с някое от момичетата, еротичен танц, лесбо и вибратор шоу. Дейностите се предлагали в две стаи.

Според прокуратурата обаче привиканите свидетели дават фалшиви показания и лъжесвидетелстват. Това ставало ясно от техните показания, които били дали при разпита им в полицейското управление, където всички са свидетелствали срещу Теодор Николов. Освен това при провеждането на спецакцията разследващите са хванали танцьорките в момент, докато правят секс с клиенти, били намерени и използвани кондоми.

П., която работи като управител в „TABOO”, разкри, че след като са били задържани, полицаите са отправили заплахи към нея и всички останали от персонала, че ще ги вкарат в ареста за 24 часа, защото смятали, че лъжесвидетелстват.

Самият подсъдим, който е осъждан, но реабилитиран, заяви пред съдебния състав, че не е престъпник и не е извършил престъпление. Той пожела да бъде пуснат при семейството си, независимо дали това ще стане с мярка за неотклонение „домашен арест“ или „парична гаранция“. Николов допълни, че е готов да съдейства на разследващите органи и ако трябва щял да се яви на детектор на лъжата.

Съдът прецени, че Теодор трябва да остане в ареста, налагайки му мярка за неотклонение "задържане под стража". Определението на Районен съд-Бургас може да бъде обжалвано или протестирано пред въззивна инстанция в 3-дневен срок.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Потвърдиха присъдата на Атанас от Карнобат, прегазил братовчедка си
Спипаха бургазлия с метамфетамин
Верижна катастрофа на бургаско кръстовище
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.