Средец
С над 200 бона: Ремонтират улици и тротоари в Средец
TразмерT

Георги РУСИНОВ

 

С над 200 хиляди лева предстои да бъдат ремонтирани улици и тротоари в Средец. Това става ясно от обществена поръчка, която общината е обявила. Инвестицията, за която ще се избира изпълнител се състои в реконструкция и рехабилитация на част от уличната мрежа и тротоари на Средец в пълен обем, включващо подмяна на съществуващите паважни настилки по част от разработваните улици с асфалтова конструкция.

Освен това ще бъдат изградени и нови асфалтови настилки на улиците със съществуващи, но износени такива. Точната прогнозна стойност на обществената поръчка е 196 862.97 лева, без ДДС.

Гаранцията за изпълнение на договора е в размер на 5% от стойността на договора без ДДС. Гаранциите се представят в една от следните форми: депозит на парична сума, банкова гаранция, застраховка, която обезпечава изпълнението чрез покритие на отговорността на изпълнителя. Срокът на валидност на гаранцията е 12 месеца след приключване на строително-монтажните работи по обекта на настоящия договор и въвеждане на обекта в експлоатация.

Крайният срок за подаване на документи за участие е 21 октомври 2019-а.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Раздадоха маски на пенсионери в Средец
В Средец сформираха комисия срещу COVID-19
Тарикати от Средец се изхитриха и влизат по черни пътища в Бургас
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.