Несебър
Продължава изграждането на спортната зала в Несебър
TразмерT

Продължава строителството на сградата с мултифункционална спортна зала на градския стадион в Несебър. След приключване на изкопните дейности за новото спортно съоръжение, бяха излети и основите му. Предстои издигане на металната конструкция на сградата. Тя ще е едноетажна, а спортната зала, която ще се помещава в нея, ще е с размери 34х46 метра.

Изграждането й цели създаването на условия за упражняване на различни видове спорт – баскетбол, волейбол, хандбал, тенис, тренировки по художествена гимнастика, футзал /футбол на малки врати/ и осигуряването на възможност за провеждане на тренировъчна дейност и състезания през всички сезони.

Проектът предвижда възможност за разделяне на залата на 2 игрални полета чрез специална разделителна завеса. Новият обект ще бъде снабден с качествени съоръжения за различни видове спорт, които могат да бъдат местени в различни конфигурации. Залата ще бъде оборудвана с мобилни трибуни с 200 седалки с автоматично задвижване. Те ще се прибират при провеждане на тренировъчна дейност.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Дезинфекцират регулярно съдовете за смет в Несебър
В Свети Влас отбелязаха виртуално празника на буквите
Обявиха обществената поръчка за рибарското пристанище в Несебър
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.