Крими
Пробация за един от биячите в „Сакса“
TразмерT

Георги РУСИНОВ

 

Единият от биячите в „Сакса“ Димитър Колев се размина с пробация от 2 години. Той е подсъдим за причиняване на лека телесна повреда и хулиганство. Колев се споразумя с Районна прокуратура – Бургас за участието си в мелето в бургаския бар „Сакска бийч“ от 29 август миналата година. Съдът присъди на Димитър да изпълнява 100 часа годишно в рамките на пробацията си, безвъзмезден труд в полза на обществото. Колев трябва да се среща с пробационен служител и два пъти седмично.

Съгласно постигнатото споразумение Колев се призна за виновен за това, че на 29 август 2018-а, в Бургас, около 1:50 часа в бар „Сакса бийч“, в съучастие като извършител с Георги Карчев, Петър Попчев и Петър Ганев, извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи се в явно неуважение към обществото, като деянието се отличава с изключителна дързост.

На същата дата и място, в условията на съвкупност с гореспоменатото престъпление, в съучастие отново с Карчев, Попчев и Ганев, по хулигански подбуди, чрез нанасяне на множество удари с ръце и крака, причинил на двама мъже леки телесни повреди.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Унищожиха дръвчета и лози на бургазлия
Задържаха контрабандни 36 кг продукти за полова мощ
Окръжен съд - Бургас с подробни мотиви за прекратяване на делото за разрушената дюна
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.