Приморско
Приморци се обединяват в помощ на пострадало от пожар семейство
TразмерT

Жители на Община Приморско се обединяват в помощ на пострадало от пожар семейство. Кметът на общината Димитър Германов съобщи чрез профила си във Фейсбук, че беда е сполетяла фамилия от Ясна Поляна.

„Неволите винаги ни сполетяват в неподходящ момент. Не, че има момент, подходящ за злополучни събития. Но особено сега, когато всички трябва да бъдат в домовете си, семейство от нашата община остана без покрив над главата. Във вчерашния ден изгоря къщата на семейство от с. Ясна Поляна. Въпреки навременната намеса на пожарната, кмета на селото и местните жители, пожарът е изпепелил покрива на къщата. За съжаление, домът им в сегашното си състояние е негоден за обитаване. Заедно с кмета на селото Георги Георгиев осигурихме подслон на семейството в общинска сграда, но хората предпочетоха да се настанят при свои близки”, пише той.

Германов продължава с това, че има готовност да предложи на колегите си от Общинския съвет да разгледат решение за помощ.

„Огромни адмирации за Мариана Казларова и за другите учители и жители на общината, които
още днес събраха средства и дариха нови дрехи, учебници и пособия за детето, което пък е прилежен първокласник в нашето училище. Всяка помощ и дарителска инициатива в този момент е изключително ценна”, завършва кметът.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Приморско отбелязва празника си по нестандартен начин
Отварят детските градини в Приморско на два етапа
Първите билбордове с реклама за Приморско и Китен вече са на АМ „Тракия“
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.