Спорт
Президентът на баскетболния Черноморец: Не е имало сбиване между наши играчи
TразмерT

Михаил КОЛЕВ

 

Интересна случка беляза двубоя между „Берое“ (Стара Загора) и „Черноморец“ (Бургас) от четвъртфинала за Купата на България по баскетбол, завършил с победа 85:73 за старозагорци. На полувремето в пейката на бургазлии се стигна до размяна на удари между двама играчи на тима – Джейлън Фишер и Робърт Георгиев. Двамата бяха дисквалифицирани от съдиите, но след консултации провинилите се играчи бяха оставени да изиграят докрай мача. Изглежда, че въпреки случилото се, Георгиев и Фишър са успели да изгладят отношенията си, тъй като през второто полувреме си взаимодействаха в игра

Пред вестник „Черноморски фар“ президентът на клуба Васил Стоянов не пожела да разкрие защо се е стигнало до напрежението между двамата. Според него бой не е имало, а само леко сдърпване, но това били нормални неща във всеки един спорт.

„Всичко между Фишер и Георгиев е изгладено. Категорично не е имало бой между тях, а само сдърпване. Това са нормални неща. Все пак говорим за спорт и е нормално понякога да се случват такива ситуации“, каза още Стоянов.

Той не пожела да коментира повече подробности около въпросния случай, станал в зала „Универсиада“ в София, където се проведе тази година финалният етап на турнира, спечелен в последстиве от "Левски Лукойл". 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Обявиха волейболния Нефтохимик за служебен шампион!
Удължиха принудителната почивка в Нефтохимик
Бургаски клуб по водни спортове стартира кампания Аз тренирам вкъщи
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.