Созопол
Пожарната в Созопол става по-голяма и модерна
TразмерT

Днес бе даден официален старт на инвестиционната дейност по реконструкция и разширение на сградата на Пожарна служба, Созопол, в изпълнение на проект № CB005.2.11.035 „Селиолу и Созопол – Информирани, Обучени, Екипирани” – (“Suloglu and Sozopol – Informed, Trained, Equipped”), съобщават от Община Созопол.

Това е първият договор на Тихомир Янакиев с изпълнител по инфраструктурен проект и е само част от планираните дейности по Програмата за трансгранично сътрудничество с Република Турция. Символичната „първа копка” на строителния обект бе направена от кмета на Созопол-Тихомир Янакиев и техническия ръководител на обекта и представител на фирмата-изпълнител „Билдникс” ЕООД - инж. Николай Николов.

На събитието присъстваха зам. кметът на града - инж. Румен Кисьов, инж. Иванка Хльостарова, инж. Ивайло Костов и Анастасия Колева, която е координатор по проекта за Община Созопол. Строителният надзор ще се извършва от „Костов и синове” ЕООД, чийто представител бе инж. Калоян Костов.

На официалния старт присъстваха и директорът на Регионална Дирекция ПБЗН Бургас - гл.комисар Васил Василев, началник I-ва служба ПБЗН, Бургас - Николай Николаев, началник Участъкова служба ПБЗН Созопол – Димитър Русев. Ремонтните дейности трябва да завършат в рамките на 5 месеца, като крайният срок по договор е 05.07.2020г.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Вижте как заседава днес Общинският съвет в Созопол
Общинският съвет в Созопол ще проведе редовно заседание при засилени мерки за превенция
Протест затрудни движението в посока Созопол
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.