Крими
Полицията разкри три кражби на велосипеди
TразмерT

Полицията е разкрила три кражби на велосипеди в областта, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Бургас. Първият случай е от 26 август, когато в Слънчев бряг 38-годишен мъж е останал без своето колело. То е било завързано за метална ограда пред сграда „Кейбълтел“. Извършителят на кражбата е 45-годишен криминално проявен и осъждан мъж от село Кошарица. Той е задържан за срок от 24 часа, като направил пълни самопризнания. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

Втората кражба на велосипед, собственост на 43-годишна бургазлийка, е станала на 5 септември на улица „Сан Стефано“, в близост до билковата аптека. Установено е, че крадецът е 61-годишен криминално проявен бургазлия, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатия велосипед. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на бургазлията продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.

При третия случай – на 7 септември е бил отмъкнат велосипедът на 38-годишен бургазлия. Той е оставил колелото си на междуетажна площадка във вход 2 на блок 55 в комплекс „Изгрев“. Чрез срязване на две въжета, с които е бил обезпечен, 32-годишен криминално проявен бургазлия, е успял да го открадне. При задържането си той е направил пълни самопризнания и върнал откраднатия велосипед. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Делото за убийството на Мастара приключи с оправдателни присъди
Пияни зад волана масово се разминават с условни присъди
Гешев: Конфискация на автомобила на дрогираните и пияни шофьори
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.