Регион
Полиция ще следи абитуриентите в областта да не лудуват
TразмерT

Георги РУСИНОВ

 

ОДМВР-Бургас планира и ще реализира завишено присъствие на полицейски служители във всички населени места. Ще се правят проверки за алкохол и наркотици и проверки за управление след употреба на алкохол и наркотици. Навсякъде ще има достатъчно екипи, които да следят за спазване на обществения ред.

„Молбата ми е с повишено внимание да се спазват определените мерки от правителството за сегашното положение, да се въздържат от нарушения на обществения ред, както и от нарушения по Закона за движение по пътищата“, апелира началникът на КАТ-Бургас и „Охранителна полиция“ към Областна дирекция на МВР-Бургас комисар Неделчо Рачев.

Предни дни иначе приключи операция „Скорост“. В нея бургаските полицаи са регистрирали 1271 нарушения на скоростта в областта. 8 от превишилите скорост водачи ще бъдат лишени от правоуправление за три месеца. Глобите са от 700 лева нагоре. При три от осемте случая пък шофьорите са хвърчали по пътищата с над 130 километра в час.

От началото на месец април досега са установени 32 случая на водачи, които са употребили алкохол и срещу тях са образувани 32 бързи производства.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Мустафа Карадайъ посети Руен въпреки отмяната на празника
Училището в Равда отбеляза празниците през май виртуално
Тест за Ковид-19 преминаха служителите в детските градини на Община Несебър
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.