Любопитно
Делян Пеевски:Лекарите в битката срещу COVID-19 са героите на нашето време
TразмерT

Делян Пеевски поздрави българите с Гергьовден. "Щастлив съм да Ви поздравя по повод 6 май – Гергьовден! В историческия и народния ни календар има светли дати, които ни зареждат с ново национално самочувствие, духовни сили и прилив на патриотизъм. Такъв празник за нас, българите, е 6 май – Гергьовден - Ден на храбростта и професионален празник на Българската армия", написа той в поздрава си.

"Светата православна църква чества подвизите на Свети великомъченик Георги Победоносец - символ на вечната борба между доброто и злото, останал в националната ни памет и в сърцата ни като покровител на всички, които с чест и героизъм са се борили за защитата на Отечеството. И затова днес свеждаме глави пред техния подвиг и патриотизъм", пише Пеевски.

И напомня за това, което вършат лекарите в борбата със заразата днес. "Битки има и в мирно време. Битки, за които са нужни вяра и чест, доблест и професионализъм, каквито показват нашите лекари в битката срещу COVID-19, които се превръщат в героите на нашето време. На всички именници желая да носят името си с гордост! Бъдете здрави и отговорни и да бъдем обединени! Нека светецът ни закриля! Честит Гергьовден!", завършва поздравът на Пеевски.

Източник: Дарик

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Скромно начало бележи почитта към светите братя в Бургас
Очаква ни слънчев ден с леки превалявания
Абитуриентка сбъдна мечтата си във време на пандемия
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.