Бизнес
Определени са концесионери на „Градина - централен" - част 2 и „Елените"
TразмерT

„Алфа Дилеа“ ООД е определен за концесионер на морски плаж „Градина - централен" - част 2, община Созопол, а „Мирикал“ ЕООД – за концесионер на морски плаж „Елените", община Несебър, област Бургас.

Концесионерът  „Алфа Дилеа" ООД се задължава за целия срок на договора за концесия от 20 г. да предоставя цена за чадъри шезлонг в размер до 8 лв. с ДДС зоната за платени плажни принадлежности на морския плаж. Годишното концесионно възнаграждение за първата година от срока на концесията е в размер на 58 246,15 лв. без ДДС. Предложение за инвестиции за мерки относно опазването на околната среда, дюните и защитените територии на морския плаж в размер на 108 228 лв. с ДДС.

Концесионерът „Мирикал" ЕООД се задължава за целия срок на договора за концесия от 20 г. цена за чадър и шезлонг в размер до 10 лв. с ДДС в зоната за платени плажни принадлежности на морския плаж.

Годишното концесионно възнаграждение за първата година от срока на концесията е в размер на 150 531,43 лв. без ДДС. Предложеният от концесионера размер на инвестиции за организация на спортно-развлекателни дейности на морския плаж за целия срок на концесията е 179 568 лв. с включен ДДС.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Експерти: Летен туризъм ще има, но с друг облик
Бургаски фирми искат по-ниски наеми от общината
Спряха 20 т зеленчуци, внос от трети страни, заради пестициди
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.