Поморие
Ограничава се достъпът до общинската администрация в Поморие
TразмерT

Кметът на Поморие Иван Алексиев разпореди мерки за ограничаване достъпа на граждани до сградата на общинската администрация в Поморие заради опасност от разпространение на коронавирус.

От днес гражданите ще бъдат обслужвани само в Центъра за административно обслужване, всеки работен ден от 9:00 ч. до 12:00 ч., при повишени мерки за сигурност – с предпазни маски и да ползват лични химикали. При влизане в помещението на фронт-офиса всеки гражданин задължително дезинфекцира ръцете си с антибактериален гел, който се предоставя на място от охраната. Няма да се допуска присъствието на повече от един човек пред гише.

В населените места на територията на общината достъпът на граждани е по преценка на кмета или кметския наместник на съответното населено място; В тези помещения ще бъде извършвана дезинфекция по изрично указан ред и време.

Отменят се приемните дни на кмета на Община Поморие, заместник-кметовете, главния архитект и администрацията.

Препоръчва се гражданите да отправят своите питания и въпроси на телефоните на общината, както и на електронна поща: [email protected] или на служебните електронни пощи, обявени на официалния сайт на общината. На отправените питания да се отговаря в определените срокове;

 

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Предприемач дари дезинфекционни препарати на Община Поморие
Поморие официално въведе първите финансови облекчения за жителите на общината
На Благовещение:17 хил. лева постъпиха в сметката на МБАЛ Поморие
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.