Созопол
Общинският съвет в Созопол ще проведе редовно заседание при засилени мерки за превенция
TразмерT

Предвид указанията на Националния  и Общински кризисен щаб за превенция и борба с коронавирусната инфекция (COVID-19), Общински съвет Созопол преустановява провеждането на открити за граждани и медии заседания, до второ нареждане.

Шестото редовно заседание на общинския съвет ще се проведе на 16 март от 09.30 ч. при засилени превантивни мерки. На заседанието ще бъдат допуснати освен общинските съветници, кметовете на населени места и представители на общинска администрация.

На входа на сградата всеки посетител ще бъде задължен да ползва дезинфекционен препарат, предоставен от служител на общинския съвет. По време на шестото редовно заседание, в заседателната зала присъстващите ще спазват социална дистанция от 1 метър.

Общински съвет Созопол въведе превантивни мерки като всяко помещение се дезинфекцира два пъти на ден, на входа се предоставя дезинфектант за посетителите.

Председателят на общинския съвет Георги Пинелов апелира към посетителите в сградата да спазват въведените превантивни мерки.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Катето Евро в подкрепа на туризма в Созопол
Ударно почистват Созопол от препълнени с боклук контейнери
Без шумов терор това лято в Созопол,градът става тих курорт
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.