Средец
Община Средец: Местните данъци и такси се плащат само в кметствата на селата
TразмерT

Във връзка със запитвания относно предоствяне услугата заплащане на местни данъци и такси  по селата в Община Средец, от общинското ръководство информират, че това е практика от години с разписани ясни и точни правила. 

Графикът за предоставяне на изнесен офис в населените места от община Средец, в които могат да бъдат платени данъците, е изготвен от Директор на дирекция „Местни приходи и общинска собственост” и предоставен на кметове и кметски наместници.

Кметовете и кметските  наместници са надлежно уведомени два дни по рано, с цел информиране своевременно желаещите да се възползват от дадената услугата, която се предлага само в сградата на съответното кметство, от упълномощен служител на Община Средец.

Важно е да се знае, че упълномощените служителите на Община Средец извършват услугата само и единствено в кметството на даденото населено място.

Апелът към гражданите е да се доверяват само на кметовете, кметските наместници  и упълномощените за тази цел служители от Община Средец.

Във връзка с получени сигнали за измама  през последните дни бе проведена среща между кмета на община Средец и ръководството на РУП Средец.

Предоставен е график  на служителите на реда за предоставяне на услугата  в населените места от общината.

Умоляват се гражданите, които ще се възползват от услугата, да спазват стриктно наложените мерки във връзка с Извънредното положение в страната.

Телефон за въпроси свързани със график за Събиране на данъци по селата в Община Средец:

В.Пашова – 0885 698 324

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Осветиха пътя за манастира край село Голямо Буково
Контактните лица на медсестрата от Средец са отрицателни за COVID-19
Ремонти по четвъртокласната пътна мрежа ще има в Средец
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.