Айтос
Новите съветници в Айтос-кой с какво ще е полезен през следващите четири години?
TразмерT

Бранимира Николова – ГЕРБ

 

За първи път съм в тази заседателна зала като общински съветник. Това е голямо предизвикателство за мен и ново поприще, в което смятам да се развия. Надявам се да бъда в комисията по образование, за да мога да бъда полезна с каквото мога. Защото моят опит е в тази сфера. Вярвам, че ще имаме възможност и ще съдействаме за спечелването на европейски проекти, за да подобряваме качеството на образование на айтоските деца.

Ремзи Ахмед - БСП

Бил съм общински съветник и знам, че ни предстои много работа. Като човек, който живее на село, ще предлагам и подкрепям решенията, свързани с населените места на общината. Мисля, че един от най-важните въпроси е образованието.

Георги Колев - ГЕРБ

Всичко ми е още непознато, надявам се бързо да вляза в нещата. Аз съм земеделски производител и мога да бъда полезен в тази сфера.

Юзджан Юмер - ДПС

За пореден мандат съм общински съветник. Първият въпрос, който ще поставя пред Общинския съвет, е за детските градини в общината. Защото има недостиг на места в детските заведения. Това се отнася за града и въпросът трябва да бъде решен.

Евгений Генчев - МК ВОЛЯ-БДЦ

Никога не съм бил част от Общинския съвет, този път се случи. Дълги години съм бил управител в склад за строителни материали, занимавал съм се с различни неща. но това са неща, които малко по малко излизат от моя живот. Защото се откриват нови хоризонти,  нови перспективи. Има начини да се развивам, завършил съм право. Но това също не ми е интересно. Гледам към иновативните неща и мога да бъда полезен в много сфери.

Рамадан Нуретин - НДПС

Ние от НДПС ще подкрепяме всички важни за хората решения. Ще работим за по-добра инфраструктура, по-добро образование и здравеопазване в Община Айтос. Бил съм вече общински съветник в предходен мандат и познавам проблемите.

Бехчет Ямурлов - ДПС

 

Респектиран съм - все пак това е местният законодателен орган, който взима важните решения за общината, заедно с кмета. Въпреки че в нашата община нещата се случват - има много проекти, има и много проблеми във всяка една сфера. Най-подготвен се чувствам в области като образованието и спорта. Също така е много важно да има повече мероприятия за младите хора, защото много от тях се занимават с неща, които са извън законите на РБ. Защото по този начин губим младежите не само в общината, но и в страната.

Дечо Коешинов - ГЕРБ

Абсолютно спокоен се чувствам на това първо тържествено заседание. Просто съм на ново място, на ново поприще. И се надявам, че с времето ще навляза по-дейно в работата си на общински съветник, и най-важното - ще бъда полезен за това, за което съм тук.

Милена Куртова - Радева - БСП

Била съм един мандат общински съветник – 2011 - 2015 г. Сега отново съм тук. Чувствам се по-мъдра след четирите години от последния ми ден в Общинския съвет. И определено считам, че сме тук, за да продължаваме да работим в името на гражданите. Това трябва да прави Общинският съвет, а не да се настройват хората според политическите си пристрастия. Или да заставаме на трибуната и колкото се може по-силно да говорим, та да ни чуят избирателите.

НП

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Кадрови проблем в Айтос, трима напускат болницата
Айтозлия оглавява новия Национален експертен щаб за коронавируса
Общински съвет - Айтос ще заседава на закрито
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.