Любопитно
Модел от Бургас,акробат от Карнобат и спасител от Несебър влизат в „Игри на волята“
TразмерT

Весела          ГОРАНОВА

Модел от Бургас, акробат от Карнобат и спасител от Несебър са част от 16-те участници в новото риалити „Игри на волята“, което тръгва в ефира на „Нова тв“ от 6-и септември. То се снима в Странджа и предизвика недоволство от страна на еколози и граждани, че се прави в защитени зони. От екипа на предаването пък контрираха, че имат всички разрешителни от РИОСВ -Бургас и популяризират красивата природа и мистиката на Странджа.

Бургазлийката Бояна се е представила като модел. Тя е на  27 години, зодия „Козирог“, сгодена. Обявява категорично, че след като опознае участниците и научи правилата на играта, ще бъде готова за лидер.

Стоян е на 23 години и е спасител от Несебър, зодия Дева. „Не съм морски гларус, а морски вълк - по-издръжлив съм от 95% от българите!”, категоричен е той.

Акробатът Добрин е зодия „Водолей4, на 27 години, и е от Карнобат. „Имам интерес към опазването на природата и биоразнообразието на планетата, и към науката като цяло.” След като излязоха тези му думи из социалните мрежи, той получи огромно неодобрение, че твърди това, а е влязъл в това предаване, което е със съмнителна репутация точно около опазване на околната среда.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Слънце и валежи и в началото на юни
Православната църква отбелязва паметта на Св. Емилия
На 1 юни бургаският зоопарк ще е с безплатен вход за деца
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.