Поморие
Местен бизнесмен дари на Община Поморие 40 предпазни шлема
TразмерT

Теодор Хайдутов от Поморие, управител на „Помодент“ ООД, направи дарение от 40 броя предпазни шлемове за лице за нуждите на община Поморие. Фирмата е производител на специализирани стоматологични средства и зъбопротезни конструкции.

„Предвид ситуацията в страната и наличието на необходимата ни техника, ние пренасочихме дейността си в изработване на предпазни шлемове, с желанието да бъдем полезни на обществото“, сподели Теодор Хайдутов. Предпазните средства са изработени от висококачествени и биоразградими материали.

Шлемовете ще бъдат предоставени на РУ Полиция – Поморие, звено „Обществен ред и сигурност“ и служители от общинската администрация, които са в пряк контакт с гражданите. За лекарите от МБАЛ Поморие вече са осигурени необходимите защитни шлемове, които също получихме като дарение от „НИКО Технологии“ ООД гр. Габрово. Дарителските жестове са от огромно значение за нас и пример за съпричастност в трудностите, за което искрено благодаря. Това каза кметът Иван Алексиев, приемайки дарението.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Парк в Поморие ще носи името на генерал-майор Александър Лермонтов
Детските градини в Поморие отварят на 1 юни
Вкусна изложба за 24 май направиха в ОУ „Елин Пелин“ село Дъбник
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.