Спорт
Марадоната се присъедини към „Черноморец“
TразмерT

Михаил КОЛЕВ

 

Михаил Георгиев е поредното ново попълнение в редиците на „Черноморец“ (Бургас). Халфът, който е известен с прякора си Марадоната, е юноша на „акулите“. За последно той игра за градския съперник „Нефтохимик“. С идването на Георгиев присъединилите се играчи в бургаския клуб през зимната подготовка стават осем. На този етап други футболисти няма да бъдат привличани в „Черноморец“, научи вестник „Черноморски фар“.

Треньорското ръководство е доволно от новите попълнения в отбора. На първата тренировка за 2020 година се включиха новопривлечените Стоян Кижев, Мирослав Коев, Живко Жеков и Милен Танев от прекратилия своето участие „Поморие“, както и Александър Славейков и Георги Цеков от школата на „Монтана“ и Симеон Димитров, който е юноша на „Левски“. Целта е да се създаде конкурентно способен отбор, който да гони класиране във Втора лига още тази година. В класирането през зимната пауза „Черноморец“ е четвърти в Трета югоизточна лига, изоставайки на 9 точки от лидера „Созопол“.

Най-вероятно клубът ще се раздели с още някои играчи, след като вече стана ясно, че няма да разчита на Майкъл Тевия, Георги Маджаров и Станислав Дрянов.

В събота „акулите“ ще изиграят контрола с адашите си от Балчик. Проверката е от 13 часа на стадиона в Обзор.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Борци на Руен се завърнаха с медали от Сливен
Атанас Божилов ще защитава днес световна титла
Черноморец започва днес атаката за Втора лига
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.