Несебър
Ловците и рибарите в Несебър също ще помагат в борбата срещу COVID-19
TразмерT

Кметът Николай Димитров проведе среща с представители на Ловно-рибарско сдружение „Балкан-2012“ от община Несебър. На срещата присъства и гл. инспектор Коста Кирязов –началник на РУ на МВР Несебър.

Целта на събирането бе да се организира работата на ловците и риболовците от сдружението в помощ на институциите, ангажирани с борбата с корона вирус в общината.

В началото на срещата кметът Николай Димитров благодари за изявената от членовете на „Балкан-2012“ готовност да се включат в дейността по превенция разпространението на заболяването.

Бяха обсъдени и конкретни въпроси относно преките ангажименти, които сдружението ще поеме в настоящата ситуация. Част от дейността на ловците ще бъде осъществяване на постоянен контакт и обратна връзка с районните инспектори по места в селищата на общината. Членовете на ловно-рибарското сдружение ще се включат в разноса на хранителни продукти и лекарства на нуждаещите се. Освен това организацията, чрез своята интернет страница, ще огласява заповедите и инструкциите на националните и местни отговорни институции.

Всички мерки бяха съгласувани с гл. инспектор Коста Кирязов - член на Общинския щаб за борба с COVID-19 и началник на РУ- Несебър.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Кметът на Обзор поздрави хората на духа
За Деня на детето отварят градините в Несебър
Хранителни пакети по европейска програма раздава БЧК - Несебър
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.