Средец
Кметът на Средец: Чака ни много работа, но ние не се плашим от това
TразмерT

Михаил КОЛЕВ

 

Още от днес ни чака много работа, както беше и досега през осемте години, в които управлявах, но ние с екипа ми няма от какво да се плашим. В момента градът ни е все още една строителна площадка, които обетки обаче вече са към своя край. Имаме подписани договори за изпълняване на проекти по програмата за Трансгранично сътрудничество България – Турция. Става въпрос за три обекта, в момента подготвяме документите за обявяване на фирма-изпълнител. Това заяви пред медии веднага след положената от него клетва инж. Иван Жабов, който за трети пореден мандат ще е кмет на община Средец.

Той допълни, че през следващите четирите години приоритет в управленската му програма ще са образованието, инфраструктурата и здравеопазването. Жабов призна, че ще има промени в администрацията му, подобно на предния път, когато бе преизбран за кмет. Градоначалникът на Средец коментира и изказването на общинския съветник от БСП Иван Кичев, който заяви, че се надява Жабов и екипът му да не прилагат реваншистка и следизборна репресия спрямо опозицията.

„Досега, по време на моето управление, никога не сме били реваншисти. Напротив, представляваната от него партия е била такава, когато е била на власт. Тя винаги е малтретирала хората, които не гравитират около нея”, заяви Иван Жабов.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Ремонти по четвъртокласната пътна мрежа ще има в Средец
Раздадоха маски на пенсионери в Средец
В Средец сформираха комисия срещу COVID-19
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.