Избори 2019
Кметът Димитър Николов в "Арена Армеец":Победата обича смелите
TразмерT

„Победата обича смелите“, това заяви от трибуната в зала "Арена Армеец" кметът на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов. За него се знае как се прави регионална политика с европейски пари, така той бе преддставен пред  близо 14 000 членове и симпатизанти на партията. 
"Въпреки трудностите, дескридитацията на наши членове ние сме длъжни да успеем и да победим, не защото ГЕРБ не е губил избори, а защото тези са важни и не бива да бъдат загубени заради бъдещето на Европа, България и заради българските региони“, заяви Димитър Николов от трибуната.

"Без европейската солидаронст нямаше как да решим тежките проблеми,свързани с инфраструктурата-пътища, канализация, училища, детски градини, да реализираме  енергийна ефективност на обществените сгради на сто процента. За следващия програмен период Томислав Дончев е обещал, че по места ще се решават как да бъдат разпределени европейските средства и ще решаваме как да развиваме нашите региони“, допълни още Николов, като призова избирателите да изпратят колкото се може повече депутати от ГЕРБ в ЕП.

То допълни, че познава всеки един от кандидатите на партията, „те са хора на действието с безупречна репутация и добро образование“.

В момента продължават основните изказвания на Йорднака Фандъкова и Цветан Цветанов, който се обърна към актива на ГЕРБ и СДС с думите:“Здравейте победители“. Той определи кампанията на ГЕРБ като позитивна.

Очаква се свое приветствие да изнесе кандидата на ЕНП за председател  на следващата Европейска комисия Манфред Вебер.

 

 

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
191 ще са секциите с машинно гласуване в Бургаска област
393 500 са бюлетините за областта
Пристигнаха бюлетините в РИК-Бургас
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.