Любопитно
Извънредното положение завари волейболист и актриса в Равда
TразмерT

Ако се чудите какво е общото между волейбола и актьорската игра - това са вече бившият национал Теодор Салпаров и половинката му Ралица Паскалева. Двамата бяха виртуални гости в „Шоуто на Николаос Цитиридис” по bTV.

В Skype разговор с водещия те разказаха как прекарват времето си в социална изолация и разкриха тайната на връзката от разстояние. Двойката се върна и към началото на своя романс, свързано с... „Мосад”. Извънредното положение заради пандемията заварва семейството в морската им къща в Равда, където двамата се наслаждават на щастието, че са събрани заедно толкова време, което не се случва често.

„Така се случи, че като се прибрах от Русия, преценихме, че е най-добре да дойда аз веднага на Равда, да си изкарам карантинния период от 14 дена. След това дойдоха Рали и синовете ни, майка ми и нейните родители. Набързо се видяхме и всеки се прибра. Те си имат ангажименти, а ние наваксваме това, което са изпуснали.

Салпаров, който се оттегли от националния отбор през януари след 20 години вярна служба, бронзови медали от световно (2006 г.), европейско първенство (2009 г.) и Световна купа (2007 г.), се върна именно към кариерата си с екипа на България.

„В Русия разстоянията са неописуеми - с влак пътувахме 18 часа за мач, но това е положението. Приел съм го, вече е професионално изкривяване. За 20 години с националния отбор сме имали случаи да обикаляме цял свят за един месец - от Китай, в Бразилия, после отиваш до Япония, Корея, в Аржентина се връщаш, Куба. Откъм пътешестия съм претръпнал”, каза още Салпаров.

„Той замина за Сургут, като плановете ни бяха с детето да отидем при него да го подкрепим в Сибир, но този коронавирус малко прецака плановете на всички. Още не бяха затворени границите, но решихме, че е по-добре да не пътуваме с детето. Останахме тук, изтърпяхме си го. Не беше чак толкова - два месеца. Ние си бяхме в комуникация през цялото време”, добави Паскалева.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Скромно начало бележи почитта към светите братя в Бургас
Очаква ни слънчев ден с леки превалявания
Абитуриентка сбъдна мечтата си във време на пандемия
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.