Избори 2019
Ивелина Василева в Меден рудник: Работим хората да се чувстват достойни европейци
TразмерT

Бургас трябва да има представител в Европа, смята тя

 

Георги РУСИНОВ

 

Народният представител и кандидат за евродепутат от ГЕРБ Ивелина Василева се срещна с жителите на най-големия бургаски комплекс „Меден рудник“. От сцената на „Лакомата спирка“ тя благодари на всички присъстващи за подкрепата.

„Благодаря за това, което направихме дотук заедно с вас. Работим за това хората да живеят по-добре, в по-чиста и здравословна среда, да имат по-достойни доходи и да се чувстват достойни европейци. В Меден рудник през последните години беше направено много. Меден рудник разцъфтя. Направени бяха много инвестиции в това да има зелени зони, зони за децата ни, за спорт, за забавление. Беше направено най-новото модерно училище не само в Бургас, но и в цялата страна. Беше направена първата по рода си изцяло еко детска градина. Беше инвестирано в подобряването на уличната мрежа, на междублоковите пространства, много блокове бяха санирани“, каза тя.

Василева обърна внимание на факта, че има още много работа за вършене и че като партия го дължат на бургазлии.

„Ние знаем, че има още много работа и че го дължим на нашите граждани. Благодаря ви за подкрепата, която сте ни давали досега. Като човек, роден в Бургас, отгледал тук детето си, през целия си професионален път е работил за каузата Бургас, за това да се развива нашия град, да съхраним Странджа и Черно море, аз излизам пред вас като кандидат за Европейския парламент. Вярвам, че Бургас трябва да бъде защитаван в Европейския парламент. Той трябва да има своя представител в европейските институции, за да се отстояват интересите му, за да има повече подкрепа за развитието и повече внимание за хората му. Да развиваме всичко, което е значимо за нас“, продължи кандидатът за евродепутат.

Ивелина Василева припомни, че още от времето, когато започва политическата си кариера като част от екипа на кмета Димитър Николов, винаги кауза й е била Бургас, дори и като народен представител, заместник-министър и министър по екологията.

След речта й, концертът продължи, а хората се забавляваха и извиха хоро. За доброто настроение на всички присъстващи се погрижиха певците: Катя Георгиева, Ваня Дженезова, Цветелина Стойчева, Панайот Стойчев, Стойко Василев, както и Оркестър "Веселие" със солисти Димо Димов, Пламена Илиева и Снежа Иванова. Кулминация на богатата музикална програма бе певицата Жечка Сланинкова, известна като „Славея на Странджа“.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
191 ще са секциите с машинно гласуване в Бургаска област
393 500 са бюлетините за областта
Пристигнаха бюлетините в РИК-Бургас
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.