Средец
Иван Жабов: Убеден съм, че хората в община Средец ще изберат правилния човек
TразмерT

Михаил КОЛЕВ

 

Убеден съм, че в неделя хората в община Средец ще изберат правилния човек. Това заяви пред вестник „Черноморски фар“ инж. Иван Жабов, кандидат за кмет на община Средец, издигнат от ГЕРБ. На 3 ноември той ще се изправи срещу представителя на СДС Живко Гърков в решителната битка кой да стане кмет на община Средец. Двамата достигнаха до балотажа след като на първи тур инж. Жабов спечели 47,36%, докато за Гърков гласуваха 25,44%. Ако кандидатът на ГЕРБ спечели, това ще бъде трети пореден мандат за инж. Иван Жабов.

Той разкри, че в дните до неделя с екипа му ще продължат да следват своя план, който са изготвили за кампанията на тези местни избори.

„В рамките на 4-5 дни ще проведем срещи с хората, както в самия град Средец, така и в абсолютно всички села на територията на общината. Призовавам избирателите да гласуват и да направят правилния избор, тъй като човекът, който е срещу мен на балотаж, даже в момента не е и общински съветник. След като той не е такъв, според мен той няма за какво да се състезава“, каза още кандидатът на ГЕРБ.

По негови думи той не чувства опасения, че Средец може да има нов кмет след балотажа на 3 ноември.

„Сигурен съм, че избирателите отново ще изберат мен и моя екип да управлява общината. Разликата в гласовете между мен и заелия второ място е огромна и в една малка община като нашата много трудно може да бъде заличена. Хората ще изберат правилния човек, защото имат главата на раменете си, в това съм се убедил през последните осем години“, каза още инж. Иван Жабов.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Ремонти по четвъртокласната пътна мрежа ще има в Средец
Раздадоха маски на пенсионери в Средец
В Средец сформираха комисия срещу COVID-19
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.