Бургас
Хранилки за птици в Борисовата градинка поставиха от ГЕРБ-Бургас
TразмерT

На Цветница, един от най-хубавите християнски и пролетни празници, ГЕРБ-Бургас организира поредната си инициатива. Клубовете „България за младите“, МГЕРБ, „Еколог“, „Проекти и програми“,  „Лазур“ поставиха цветни и собственоръчно изработени хранилки за птици в паркове и други обособени зелени площи. Събитието е по случай Световния ден на Земята – 22 април.  Първите хранилки бяха монтирани в Борисовата градинка в морския град – в к-с „Възраждане“.

За пъстрите хранилки за птици, които ще бъдат поставени, са използвани метални рециклируеми кутии от детски храни. Депутатите Ивелина Василева и Диана Саватева, както и общинските съветници Стефан Колев, Тодор Колев и Калояна Живкова се включиха в инициативата.

Честит да ни е най-пъстрия празник в годината - Цветница! Нека са здрави и заредени с пролетно настроение многобройните именници!
Честит Великден на всички католици, които днес честват най-големия християнски празник!
В навечерието на Деня на Земята, с млади хора от ГЕРБ в Бургас, поставихме хранилки за птици в Борисовата градинка. Красивите къщички са изработени от отпадъчни материали с много внимание за детайла. Поздравления за чудесната еко инициатива!, каза народният представител и кандидат за евродепутат Ивелина Василева.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Инж. Петко Драгнев: Готови сме да върнем освободените служители
При липсата на кондукторки плъзнаха гратисчии
ОУ „Петко Рачев Славейков“ почита празника с интересни и оригинални събития
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.