Карнобат
Георги Димитров: Работата в общината не се мери с мандати
TразмерT

Своя пореден – четвърти – мандат спечели кметът на Карнобат Георги Димитров. Разликата с неговия опонент – депутата на БСП Тодор Байчев, е под 300 гласа.

След еуфорията в нощта на балотажа Димитров коментира пред репортер на „Черноморски фар“, че продължава работата си в общината. Промени в личния състав не възнамерява да прави. „Аз имам екип и съм работил с него отлично - защо да го променям“, категоричен е той. В първите дни след встъпване в длъжност той смята да види какво се е случило в общината през месеца, когато го е нямало. „Вървят инфраструктурни проекти, работата продължава, просто ще видя дали не съм пропуснал нещо, въпреки че през цялото време бях в контакт с колегите. Работата в общината не се мери с мандати“, заключава новият – стар кмет.

По негова преценка битката за Карнобат бе мръсна. „Не биваше да протича в такъв тон. Все пак животът и след изборите продължава. Хората, които гласуваха за мен и хората, които гласуваха за опонента ми, живеем заедно в един град и щем - не щем, трябва да продължим да живеем заедно. Трябва да се преглътнат обидите, колкото и да са били тежки, и да продължим да работим за Карнобат“, казва Димитров, признавайки, че е имало моменти, когато се е слязло на много ниско ниво в обидния тон.

В петък в 14.00 часа е клетвата на кмета и общинските съветници в Карнобат. От понеделник започва нормалният ритъм на работа или както Георги Димитров се пошегува: „Отпуската свърши - връщам се на работа“. В момента той приключва предизборната кампания.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Дариха 200 шлема за матурите в Карнобат
Локомотив се запали на гарата в Карнобат
Николай Тишев и Тодор Байчев направиха дарение за МБАЛ Карнобат от името на евродепутата Цветелина Пенкова
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.