Местни избори - 2019
Димитър Николов за кандидат-съветниците на ГЕРБ:Те са истински шедьоври
TразмерT

Партията откри предизборната си шатра и представи листата си за съветници в Бургас

Професори, лекари, архитекти, икономисти са в отбора

 

 

Професори, лекари и архитекти, икономисти, хора от бизнеса, транспорта, комуникациите и технологиите са в отбора на Димитър Николов за предстоящия местен вот на 27 октомври. „Те са истински шедьоври“, така обобщи за тях кандидатът за четвърти мандат Николов.

ГЕРБ откриха предизборната шатра и тръгват към победа с 60% обновени листа за общински съветници от всички сфери на живота в Бургас.

Двама професори са в началото на листата - проф. Севдалина Турманова, която стоя редом до кмета Николов в битката му Бургас да има Медицински факултет, втори е проф. Сотир Сотиров, който е връзката с високите технологии, благодарени е на него в града идват различни академии, които обучават бургаски деца на професии от бъдещето. Работи в областта на изкуствения интелект. Той е приел личната покана на Димитър Николов да е в листата, за да помогне за развитието на града. Надявам се да привлечем още университети, за да може бургаските деца да останат тук и да получат едно добро образование.

Сред първите са още топ педиатърът Борис Георгиев, арх. Петър Статев, юристът Анелия Иванова, Иван Гавраилов, до тях са опитните Виолета Илиева, Калояна Живкова, Веселин Пренеров, Георги Дракалиев, Пеньо Мечков, Костантин Луков.

„Това е изключително балансирана листа, с експертизата на новите хора и опита на тези, които са работили в Общинския съвет, мисля, че просперитетът на Бургас е сигурен“, допълни още Николов. Той е поставил едно изискване - кандидатите за съветници да са честни с хората и да използват кампанията, за да стигнат до повече хора и техните проблеми.

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Ето и точните резултати от снощните балотажи
ГЕРБ взе и Китен
Село Дебелт ще има нов кмет
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.