Приморско
Димитър Германов срещна подкрепата на Приморско на среща в читалището
TразмерT

Кандидатът за кмет трети мандат от ГЕРБ за Приморско д-р Димитър Германов срещна подкрепата на съгражданите си по време на среща в читалището. На нея присъстваха депутатите от партията на Борисов – Ивелина Василева и Димитър Бойчев, които за пореден път показват пълната си подкрепа за д-р Германов.

Пред пълната зала Бойчев обясни на присъстващите защо Германов ще бъде по-добрият избор. Също така обясни за новите програмни периоди, които предстоят и подчерта, че съвместната работа на един сплотен екип, какъвто е този на ПП „ГЕРБ", ще работи безотказно за развитието на Приморско.

Самият Германов благодари на всички, които са гласували за него, когато излезе на сцената.

„Общинският съвет получи мнозинство, честито и на избраните кметове по населени места и общински съветници. Приморско е работна площадка, отивайки към Стамополу, отивайки към носа на Приморско, може би след месец ще започне кръговото движение, детската градина и от там имаме още проекти, по които сме работили и искаме да завършим. Това, че Приморско е работна площадка, говори едно, че ние работим. Другото, което е в перспектива, ще направим всичко, за да го постигнем, защото ние когато имаме желанието, мотивацията, помощта, ние реализираме. Това е един път, който започна 2011 година, когато поех общината със задължения около 4 милиона лева, неритмично получаване на заплати и какво ли още не. Търпяхме две години финансова стагнация, за да можем да продължим сериозно. Втория мандат надграждахме и в края на този мандат ние имаме много свършена работа, имаме и много за доработване и ще го реализираме, защото ние можем. Имаме опита, имаме желанието, знаем и начина“, каза той.

Германов акцентира, че важни за него са хората, спорта, културата, инфраструктурата, туризмът, както и историята и археологията. Бяха уточнени редица говорени през кампанията теми, включително и за земята на параклиса, където Германов обясни, че Общински съвет - Приморско е взел решение да дари земята на църковното настоятелство, а не на Епархията, каквото е било искането и изказа своето съжаление, че много неща не са били казани относно работата и се е дало възможност да се спекулира с истината.

Подкрепа той получи и от директорът на СУ „Никола Вапцаров“, както и треньорът на футболния клуб и други дейци в града.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Няма заразен с коронавирус в Приморско, 29 са в карантина
Кметът на Приморско с призив към гражданите
Община Приморско с мерки срещу COVID-19
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.