Царево
Броени часове остават до превръщането на Царево в празнична Виена
TразмерT

В 11:00 часа на брега на пристанище Царево ще бъде открита официално празничната програма по случай Никулден. Жителите и гостите на града ще се насладят на изпълненията на духовия оркестър на града, ансамбъл „Царево“ и група „Корал“, а момичетата на ДСП Царево ще приготвят вкусна рибена чорба. Тя ще бъде полята с чаша червено вино.

В  Общински исторически музей - Царево  от 15.00 часа ще бъде открита изложба „Коледни нишки“, която е подготвена специално от децата на града, вложили своя талант, сърце и душа в творбите си, под ръководството  на Ваня Колева – дизайнер. Никулденски базар  ще покаже домашно приготвените вкусотии на местните производители. От него може да се закупят и коледни украшения за дома.

Кулминацията на деня е запалването на коледните светлини. Специален водещ на събитието е елфът Бърборко – PR на Дядо Коледа, който заедно с всички деца ще се опита да изпълни тази важна задача. Ледената кралица Елза ще забавлява със своето магическо шоу, а Лазермен ще освети площада на Царево. Най-малките жители са подготвили специален поздрав за Дядо Коледа, важен гост на събитието. Ще има песни, танци, изненади и празнична заря.

Тържествената програма за запалването на коледните светлини е с начало 17:30 ч. на 6 декември, когато е и празникът на града.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Мазутени петна се появиха в морето край Синеморец
Търси се концесионер за „Малък плаж – Лозенец“
В Царево отбелязаха Деня на Тракия при мерки за сигурност
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.