Крими
Бившият директор от Ново Паничарево с условна за блудство
TразмерT

Вече бившият директор от Ново Паничарево Христо Радев е осъден с условна присъда за блудство. По внесен обвинителен акт на Районна прокуратура – Бургас той получи 2 години „лишаване от свобода“, отложено с петгодишен изпитателен срок.

Радев е подсъдим за това, че на 25 септември 2017-а е извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание, без съвкупление с непълнолетна ученичка. Той я опипвал, целувал, прегръщал и притискал, като за целта използвал сила. Всичко това става в сградата на училището в Ново Паничарево. Прокуратурата посочва, че деянието е извършено и чрез използване на положение на зависимост, тъй като в това време той е директор, а пострадалата е ученичка в седми клас.

По време на разследването е установено, че директорът повикал момичето в своя кабинет. Формално той я извикал, за да си получи бележника и да си попълни ученическата карта. Преди да влезе в кабинета на подсъдимия, пострадалата решила да включи мобилния си телефон на звукозапис, като по този начин записала действията на директора.

На Радев е наложено и наказание „лишаване от право да упражнява професията директор на учебно заведение“ за срок от две години.

Присъдата на Районен съд – Бургас подлежи на обжалване пред Окръжния съд в града. 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Потвърдиха присъдата на Атанас от Карнобат, прегазил братовчедка си
Спипаха бургазлия с метамфетамин
Верижна катастрофа на бургаско кръстовище
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.