Спорт
Без премии в Нефтохимик 2010 за титлата
TразмерT

Михаил КОЛЕВ

 

Играчите и треньорският екип на волейболния „Нефтохимик 2010” няма да получат премии по случай спечелена тази година шампионска титла. Това обяви пред вестник „Черноморски фар” изпълнителният директор на бургазлии Огнян Томов. Във времена на световна финансова криза да говорим за бонуси или премии според мен това е кощунство, допълни той.

Томов, подобно на наставника на бургазлии Николай Желязков, смята че решението на Българската волейболна федерация да обяви преждевременно „Нефтохимик” за шампион при мъжете, е правилно. Според изпълнителният директор е нямало как шампионатът да бъде продължен след 13 май, тъй като на много от играчите в бургаския клуб договорите са до 1 май, а на чужденците в тима до 10-15 май.

По повод декларацията на втория в класирането „Хебър” (Пазарджик), които се обявиха против решението на федерация да обяви „Нефтохомик” за шампион и пуснаха жалба, Огнян Томов коментира, че според него в случая се търси под вола теле и ако пазарджиклии са искали да бъдат шампиони, е трябвало да победят като домакини бургазлии и по този начин да ги изместят от първото място.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Футболът се завръща и дори вирусът не може да го спре
От днес: Децата до 18 години могат да спортуват на открито и на закрито
Созопол започва подготовка за Втора лига с осем контроли
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.