Любопитно
Акве Калиде отваря днес врати за посетители
TразмерT

От днес кафетерията и магазинът за сувенири на туристически комплекс „Акве Калиде“ ще започнат работа при засилени мерки за хигиена. Работното време е от 8:00 до 20:00 ч., без почивен ден. Клиентите ще могат да използват маси на открито, във външните пространства на терасата и градината на Акве Калиде.

Клиентските потоци са указани и ще бъдат организирани с еднопосочно движение, без пресичане. В сградата ще се допускат само посетители с предпазни маски или шлемове.

Извършена е пълна дезинфекция на вътрешните и външни пространства с препарат, който осигурява много по трайна и устойчива защита. Пълна дезинфекция на обекта ще се извършва в началото и в края на всеки работен ден, а на санитарните помещения и контактните повърхности – на всеки час. Масите и столовете ще се дезинфекцират след всеки посетител. За клиентите са осигурени дезинфектанти за ръце и предпазни ръкавици.

Всички служители са инструктирани и снабдени с предпазни средства. Те ще следят за спазване на заповедите на МЗ и осигуряване на безопасността на всеки посетител.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Скромно начало бележи почитта към светите братя в Бургас
Очаква ни слънчев ден с леки превалявания
Абитуриентка сбъдна мечтата си във време на пандемия
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.