Спорт
Академията на Милан отново е в Несебър
TразмерT

Milan Camp идва в Несебър за втори път през това лято. Следва 10-ото юбилейно издание на лагера в датите от 6 до 11 август. Кампът, който Несебър ще домакинства за втора поредна година, ще се проведе на модерната база на ОФК "Несебър" под патронажа и с изключителното съдействие на  кмета на Община Несебър Николай Димитров.

Заниманията на децата ще бъдат водени от италианските треньори от Академията на Milan Масимилиано Ферари, Серджо Мелите, Адриано Капобианко, Доменико Скамардела, Алфредо Карамели.

Българските треньори, които ще им асистират са Калоян Дренков, Георги Марев, Асен Нешев и сръбкият специалист и футболист от близкото минало Нешко Милованович.

Всички включили се в лагера деца ще се забавляват и ще научат нови техники във футбола от истински специалисти. Най-добрите ще получат уникалната възможност да заминат за Милано през 2020г., където ще се изправят срещу свои връстници от цял свят в ежегодния Milan Camp Day.

Milan Academy Junior Camp Bulgaria е част от глобалната инициатива на най-титулувания отбор през последните 50 години за развитие на деца таланти по целия свят.

В лагерите в България през 2018 година участие взеха над 260 деца, а през 2019 в общо трите издания, организаторите от Milan Academy Junior Camp Bulgaria очакват повече от 300 деца от България и чужбина.

Повече информация можете да намерите на официалния сайт на Milan Academy Junior Camp Bulgaria – www.milanacademyjuniorcamp.bg

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Борци на Руен се завърнаха с медали от Сливен
Атанас Божилов ще защитава днес световна титла
Черноморец започва днес атаката за Втора лига
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.